header

Notícies

Dimarts, 15 març 2016 08:35

HOMENATGE A ANTÒNIA VICENS

Escrit per 

Tres actes organitzats des de la ILC, en col·laboració amb diferents entitats, volen retre homenatge a la trajectòria de l'escriptora i poeta Antònia Vicens (Santanyí, 1941) guardonada recentment amb el Premi Nacional de Cultura 2016, culminaran els diferents actes organitzats a Mallorca arran de la publicació i presentació del llibre Antònia Vicens. Massa deutes amb les flors (Palma: Lleonard Muntaner Editor, 2016), original de Sebastià Portell i Clar.

Dijous 31 de març, a Arts Santa Mònica, a les 18h, acte central d'homenatge. Obertura a càrrec dels titulars de Cultura del govern balear i del govern català, respectivament la consellera Esperança Camps i el conseller Santi Vila. Presentació del llibre Antònia Vicens. Massa deutes amb les flors, amb Sebastià Portell i Clar i Maria Muntaner, editora del llibre. Lectura de textos d'Antònia Vicens. Clausura de l'acte a càrrec de Francesc Parcerisas, degà de la ILC, i de Laura Borràs, directora de la ILC.   

Divendres 1 d’abril, a la llibreria Alexandria de Sant Cugat del Vallès, a les 19h30. Presentació del llibre Antònia Vicens. Massa deutes amb les flors. Amb les escriptores Antònia Vicens i Maria Antònia Massanet, i l'autor del llibre, Sebastià Portell i Clar. Acte impulsat des de la ILC i l’Ajuntament de Sant Cugat, a través del Teatre-Auditori.

Dilluns 4 d’abril, a Arts Santa Mònica, a les 19h, dins el cicle ‘Dilluns de poesia’ que la ILC coorganitza amb ASM, conversa sobre l'obra poètica d'Antònia Vicens amb Sebastià Portell i Clar. Presentació de l'acte, Laura Borràs, directora de la ILC, i Jaume Reus, director de l’Arts Santa Mònica. 

 

Llegit 1556 vegades Darrera modificació el Dimarts, 05 abril 2016 09:02

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar