header

Notícies

Divendres, 27 gener 2017 11:59

Disponibles al portal de la ILC els vídeos de la Jornada sobre literatura i periodisme

Periodistes i professionals del món del llibre van debatre el dijous 1 de desembre sobre la presència de la literatura als mitjans de comunicació en la Jornada de debat sobre Periodisme i Literatura organitzada per la Institució de les Lletres Catalanes i al Col·legi de Periodistes de Catalunya. Aquesta es la primera jornada d’aquestes característiques que s’organitza amb la voluntat de fer-ne més edicions. Ara al portal es poden consultar els vídeos íntegres de les quatre taules.

El programa de la jornada:

Presentació dels destacats del dictamen sobre la presència pública de la literatura.

Taules rodones: 

  • Dèficit literari als mitjans de comunicació amb Bernat Ruiz (http://www.bernat-ruiz.com/), Eduard Màrquez (Escola d’Escriptura) i Isabel Sucunza (Llibreria La Calders) i amb la moderació de Laura Borràs, directora de la institució de les Lletres Catalanes.
  • Tractament de la literatura als mitjans de comunicació amb Pilar Argudo (ràdio) i Anna Guitart (TV) amb Màrius Serra, com a moderador.
  • Què voldrien els lectors? Difusió de la literatura i prescripció lectora amb Maria Bohigas, editora de Club Editor, Fe Fernàndez, llibretera de L’Espolsada, Begonya Ferré, bibliotecària i conductora de club de lectura, Isabel-Clara Simó, escriptora i degana de la ILC i Sílvia Caballeria, professora. Moderació del periodista Bernat Puigtobella.
  • Directors de mitjans i responsables de programes literaris, Santi Faro (Catalunya Radio), Lluís Cuevas (TV3), Sílvia Coppulo i Emili Manzano amb la moderació de Laura Borràs, directora de la ILC.

 

Tots els tuits que va generar la Jornada

 

 Els videos:

Llegit 705 vegades Darrera modificació el Dijous, 20 abril 2017 13:20

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar