header

Notícies

Dijous, 09 febrer 2017 11:53

Laura Borràs parla de Dràcula en una nova sessió del cicle “Per amor a les arts”

El cicle “Per amor a les arts” celebra una nova sessió el dia 14 de febrer amb la projecció de la pel·lícula Dràcula de Francis Ford Coppola. La presentació de la sessió anirà a carrec de Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes que farà una conferència introductòria prèvia al visionat de la pel·lícula. La sessió es farà a la Filmoteca de Catalunya i forma part de al col·laboració de la Institució i la Filmoteca pel que fa a la relació entre el cinema i la literatura.

Després de quatre anys i més de cent-vint títols projectats, el cicle impulsat per la Filmoteca de Catalunya i el Museu Nacional d’Art de Catalunya va ampliar enguany el focus més enllà de les relacions entre cinema i pintura.

Amb la col·laboració de l’Auditori de Barcelona, la Fundació Mies Van der Rohe, el Gran Teatre del Liceu, la Institució de les Lletres Catalanes, el Mercat de les Flors, el Palau de la Música Catalana, el Servei de Biblioteques de la Generalitat, el Teatre Lliure i el Teatre Nacional de Catalunya, aquest any s’ha incorporat l’arquitectura, la literatura, la música, la dansa, l’òpera i el teatre sota l’òrbita transversal del cinema. Ficcions i documentals de diverses èpoques, gèneres i estils aporten la seva mirada integradora al retrat d’artistes, creadors, obres i tendències d’altres disciplines. El resultat és un veritable festival de cinema en trenta-sis sessions i, alhora, un regal per als amants de les arts.

Llegit 665 vegades Darrera modificació el Dimecres, 19 abril 2017 15:09

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar