header

Notícies

Dimarts, 21 març 2017 16:12

La Fundació Jaume Bofill organitza un seminari online sobre la Biblioteca Escolar

La Fundació Jaume Bofill ha organitzat un seminari online sobre la Biblioteca Escolar. Amb el títol Biblioteca Escolar: facilitadora de la millora educativa? han muntat un webinar sobre les biblioteques escolars com a facilitadores de la millora educativa. Aquest acte es podrà seguir amb qualsevol dispositiu amb connexió a Internet des de www.fbofill.cat

Els plantejaments de la trobada virtual són:

  • Com pot contribuir la biblioteca escolar a les necessitats educatives del s. XXI? Sota quines condicions? Quins nous usos i serveis permeten contribuir a la millora metodològica de l’escola?
  • Com convertir les biblioteques escolars en centres de recursos per a l’aprenentatge? I en laboratoris per a les alfabetitzacions múltiples?
  • Quins serveis de suport necessiten les biblioteques escolars? Quines iniciatives han resultat exitoses?
  • Com implicar a tota la comunitat educativa en el servei de biblioteca escolar? Quin paper han de tenir els diversos agents educatius?
  • Quina biblioteca escolar té futur i a quins reptes ha de donar resposta?

Aquest seminari està organitzat per la Fundació Jaume Bofill en el marc del programa LECXIT-Lectura per a l’Èxit Educatiu. El seminari serà moderat per Eulàlia Espinàs, gestora de biblioteques i centres culturals, i comptarà amb la participació de:

  • Mònica Baró, professora de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.
  • Inés Miret, directora de Laboratorio Emilia www.laboratorioemilia.com.
  • Mariona Trabal, mestra i responsable de la Biblioteca Marta Mata de l’Escola Orlandai de Barcelona.

La durada prevista del seminari web és de 60 minuts. Obert i online a www.fbofill.cat. L'accés és gratuït i també es podrà participar via Twitter amb el hashtag #bibliotecaescolar. És un acte en línia gratuït i obert a tothom (equips directius, mestres i professors, responsables de biblioteques escolars i bibliotecaris, etc.) el 30 de març de 2017 de 18 h a 19 h ie s podrà seguir des de qualsevol lloc amb un dispositiu connectat a Internet.

Llegit 163 vegades Darrera modificació el Dimecres, 19 abril 2017 12:55

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar