header

Notícies

Dimecres, 05 abril 2017 13:19

Setena edició del Berenar literari d’El Cucut en el 30è aniversari de la llibreria

El pròxim 13 d’abril, dijous sant, se celebrarà la setena edició del Berenar Literari de la Llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí que coincideix amb la celebració dels 30 anys de la llibreria. Amb una participació prevista de més de 70 autors, editors i dibuixants, El Cucut vol ser “el punt de trobada natural entre els autors i els lectors.”  Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes intervindrà en l’acte juntament amb Antoni Daura, president del Gremi de llibreters de Catalunya i Josep M. Rufí, alcalde de l’ajuntament de Torroella de Montgrí.

Al Berenar hi participen professionals de la gastronomia de Torroella i de l’Empordà. Restaurant La Sala, Fleca Can Francès, Casa del Te, D.O.Empordà i Caralluna del Montgrí que obsequien amb els seus productes als assistents. La llibreria El Cucut cuina els brunyols (aquest any uns 1300) que es consumiran durant tota la tarda. El Berenar Literari compta amb el suport d’Omnium Baix Empordà.

Alguns dels autors confirmats són: Xavier Bosch, Rafael Nadal, Rafael Vallbona, Vicenç Pagès i Jordà, M. Mercè Cuartiella, Saïd El Kadaoui, Josep Navarro Santaeulàlia, Mar Bosch, Neus Arqués, Martí Gironell, Anna Carreras, Joan Isaac, Elisabet Riera, M. Lluïsa Amorós, Elisenda Roca, Maria Carme Roca, entre molts d’altres. A les sis de tarda es farà la fotografia de grup.

La llibreria El Cucut informa que qui ho desitgi  podrà escoltar i parlar amb Rosa Rosés, nascuda l’any 1926 i que ha publicat  la seva biografia Trenes tallades. Records d’una nena de Rússia, amb l’editorial Cal·lígraf.  També hi haurà una conversa amb Joan Isaac arran de la publicació del seu primer poemari, Intimissimi (Llibres del Segle), on el poeta i cantautor parlarà de la cançó d’autor i la poesia..

Més informació a:

 http://www.llibreriaelcucut.cat/actes-i-presentacions

 http://www.llibreriaelcucut.cat/berenar-literari

https://www.facebook.com/pg/llibreriaelcucut/photos/?tab=album&album_id=1096847520356520

Llegit 230 vegades Darrera modificació el Dimecres, 05 abril 2017 13:39

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar