header

Notícies

Divendres, 16 juny 2017 09:58

La Institució de les Lletres Catalanes estrena imatge corporativa

El Govern ha acordat modificar la marca de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) per tal d’actualitzar i d’adaptar la seva imatge corporativa a les noves condicions i formes comunicatives establertes pel Pla d’Identificació Visual de la Generalitat de Catalunya, segons ha informat el departament de Cultura.
 
La modificació de la marca de la ILC garanteix els mateixos criteris gràfics que la resta de marques que identifiquen altres serveis del Departament de Cultura. A més, aglutina tots els conceptes, programes i actuacions englobats dins el paraigua d’aquesta institució i la posiciona en totes les actuacions que es desenvolupen en col·laboració amb agents externs a l’Administració de la Generalitat.
 
La ILC és una entitat autònoma del Departament de Cultura creada per llei del Parlament de Catalunya l’any 1987. El seu antecedent històric va ser l’organisme homònim creat el 1937, en plena Guerra Civil, pels escriptors catalans fidels a la República. Té com a objectius principals promoure la literatura i fomentar la lectura en general; protegir i difondre el patrimoni literari català; impulsar el reconeixement social de les lletres catalanes i donar la màxima projecció pública als escriptors catalans, i donar suport als escriptors en llengua catalana i a les associacions del sector.
Llegit 243 vegades Darrera modificació el Dilluns, 04 setembre 2017 13:32

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar