header

Notícies

Divendres, 01 setembre 2017 12:20

Lletres als Parcs viatja a l'Alguer

Els dos parcs sards, el Parco di Porto Conte i el Parco Nazionale dell’Isola dell’Asinara, agermanats amb el Parc del Garraf, ofereixen dos recitals inclosos al cicle Poesia als Parcs a la ciutat de l’Alguer els dies 1 i 2 de setembre. El primer presenta L’amor fora de mapa, de Roc Casagran, i el segon, Cançons de fer camí, amb Mireia Vives i Borja Penalba.

Es tracta de l’edició 2017 del cicle ‘Poesia als parcs. Lletres i paisatges’ dins el programa Viu el Parc organitzat per la Xarxa de Parcs Naturals amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes. El primer recital d’enguany va ser el dissabte 22 d’abril al Parc de la Serralada de Marina i el darrer serà el 5 de novembre al Parc del Foix. En total dotze recitals en onze espais naturals.

Després del parèntesi de l’estiu aquest cap de setmana es reprenen els recitals a l’Alguer. El 17 de setembre a Ca l’Agustí d’Olzinelles, dins el Parc del Montnegre i el Corredor, hi haurà el recital de Guim Valls, Misael Alerm i Joan Gener. El 24 de setembre el Parc Natural del Montsant oferirà un recorregut poeticocoreogràfic a càrrec de Maria Cabrera a la Cartoixa d’Escaladei, amb vermut final a càrrec del Centre Quim Soler, la literatura i el vi (CQS).

El 8 d’octubre a Begues, al Parc del Garraf, hi ha programat un recital de poesia contemporània a càrrec de Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes, acompanyada de la cantautora Montse Castellà.

Al Parc Natural del Montseny hi haurà, el 21 i 22 d’octubre, un cap de setmana de creació poètica entorn el paisatge en què participaran alguns dels poetes que han actuat en el cicle els dos darrers anys, amb una lectura oberta dels poemes creats a la Morera, al municipi del Brull.

Finalment el 5 de novembre hi ha l’acte de clausura de la commemoració de l’Any J. V. Foix al Parc del Foix, amb Àlex Cort i Vicenç Altaió, el diumenge 5 de novembre a la plaça del Castell de Castellet i la Gornal.

Podeu consultar tot el programa en aquest enllaç. http://www.lletrescatalanes.cat/ca/lletres-i-paisatges-c/item/1843-comenca-el-cicle-poesia-als-parcs-lletres-i-paisatges

Llegit 177 vegades

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar