header

Notícies

Dilluns, 04 setembre 2017 12:41

La Institució de les Lletres Catalanes, present un any més a la Setmana del llibre en català

La Institució de les Lletres Catalanes serà present un any més a la Setmana del llibre en català en una caseta situada en el recinte de la mostra. Apart la ILC participarà a les activitats organitzades en el certamen amb lectures de fragments literaris de diferents autors dels quals enguany se’n celebra alguna efemèride.

Concretament el dia 9 de setembre a les 16:45, Manel Guerrero, comissari de l’Any Palau i Fabre, obrirà les activitats de la tarda llegint Josep Palau i Fabre, el dia 10, Xavier Macià, fundador de l’Aula Màrius Torres de la Universitat de Lleida, llegirà Màrius Torres a les 17:45, el dia 12 a les 17:15, Oriol Ponsatí-Murlà, comissari de l’Any Bertrana, i Mariàngela Vilallonga, editora d’Aurora Bertrana, llegiran Prudenci i Aurora Bertrana, el 14 a les 17:15, l’escriptor Rafel Valbona llegirà Valerià Pujol, el dia 16 a les 17:15, Elvira Bosch, comissària de l’exposició dedicada a Carles Soldevila llegirà Carles Soldevila i finalment el 17 a les 10:45, Vicent Partal, editor de Vilaweb, llegirà Joan Fuster.

La ILC també ha organitzat la presentació de dos llibres: Prudenci Bertrana, entre la realitat i la ficció (dia 12 a les 20:15) i Sèniors poètics (el dia 13 a les 17:00). El dia 15 a les 17:15 es presenta el Festival Nacional de Poesia amb les intervencions de Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Carmela Fortuny, regidora de Cultura i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Sant Cugat, Jordi Bosch, actor i l’actuació del Quartet Sound Boulevard.

Finalment la plataforma digital Què llegeixes ha organitzat una trobada de lectors per al dia 9 a les 10:30 amb el títol “Tens una cita amb les lletres!”.

Apart la directora de la ILC participa en diferents actes com les taules rodones “La pau en paraules”, amb Xavier Antich i Valero, Antoni Soler i Ricart i Sílvia Bel i Busquets el dia 8 a les 20:15, “Els clàssics, avui. La Bernat Metge, una mirada cap al futur”, amb Raül Garrigasait, el dia 13 a les 18:45 i “Què me’n dius de la difusió de llibres en català als mitjans de comunicació?”, Plataforma per la Llengua, amb Montse Ayats, Míriam Cano i Carles Solà el dia 15 a les 16:30.

Es pot consultar la programació de tota la Setmana en aquest enllaç: http://www.lasetmana.cat/  

Llegit 258 vegades Darrera modificació el Divendres, 22 setembre 2017 15:09

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar