header

Notícies

Dijous, 07 setembre 2017 12:38

Ràdio Estel posa en marxa dos programes dedicats a la lectura i els llibres

Ràdio Estel ha posat en marxa aquesta temporada dos programes dedicats a la lectura i els llibres. Per una banda hi ha Pàgines que m’han corprès en què Teresa Forcades parla de llibres que al llarg de la seva vida l’han influït. Forcades fa un programa setmanal, cada dimecres a les 11 de la nit. “Ha triat aquesta hora perquè el que vol és que la gent l’escolti i no que la senti i prou”, ens ha explicat Enric Frigola, cap de programació de l’emissora. Forcades va parlar ahir de El déu de les coses petites d'Arundhati Roy. Podem recuperar el programa al web de l’emissora http://www.radioestel.com/paginesquemhancorpres.php. També a través del web del programa està prevista la participació dels oients de manera que puguin intervenir per compartir llibres que els han colpit.

Per altra banda des d’ahir també, cada dimecres a les 12 del migdia dediquen una secció a les llibreries de Catalunya. Així cada setmana entrevisten un llibreter/a per parlar de novetats, clubs de lectura, presentacions de llibres, títols més venuts i altra informació relacionada amb les activitats que facin com a prescriptors de literatura. La secció ha començat amb una entrevista al responsable d’una llibreria de Viladecans.

Aquestes dues iniciatives se sumen a les entrevistes setmanals a escriptors que des de fa dos anys fan en el programa Accent, els diumenges a dos quarts d’una del migdia i a la difusió de les citacions de les postals literàries de la ILC que es reprodueixen cada dia en tres franges horàries escollides de manera aleatòria per poder agafar tots els públics.

Llegit 131 vegades Darrera modificació el Divendres, 22 setembre 2017 15:07

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar