header

Notícies

Divendres, 29 setembre 2017 12:53

ILC, AELC i PEN Català organitzen una marató de lectures als CCCB

La Institució de les Lletres Catalanes, l’Associació dels escriptors en llengua catalana i el Pen Català han organitzat per la nit de dissabte a diumenge una marató de lectures al CCCB. Amb el títol Festa de pijames per les lletres lliures la iniciativa pretén ser un acte reivindicatiu per exigir llibertat d’expressió al voltant del referèndum de l’1 d’octubre. Moltes biblioteques i centres culturals arreu del Principat serviran com a col·legis electorals diumenge i davant la possibilitat que hi hagi qui els vulgui precintar per impedir-ho s’estan organitzant tancades i altres actes arreu.

El dissabte 30 de setembre, és el dia internacional de la traducció. Des de l’AELC s’han afegit a l’Slam de traducció que organitza el CCCB a les sis de la tarda i, tot seguit, començarà una lectura de textos (tant traduïts al català com d’escriptors catalans) que durarà tota la nit.

No és possible organitzar actes com aquest a totes les biblioteques i centres culturals del país, però si algú vol afegir-se a la iniciativa, hi ha dues maneres de fer-ho. D’una banda, afegir-se a la lectura al CCCB enviant un correu electrònic a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  per tal de fer una previsió aproximada d’afluència. De l’altra, organitzar altres «festes de pijames per les lletres lliures» als col·legis electorals de cada zona. En aquest cas també estaria bé comunicar-ho a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  per tal de poder afegir l’acte a la llista que hi haurà a disposició de tothom a la web.

Llegit 331 vegades

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar