header

Notícies

Una exposició sobre l'Avenç commemora els 40 anys de la revista i els 10 de l’editorial

Amb el nom Avenç 40+10. Història, cultura i memòria, una exposició commemora els 40 anys de la revista i els 10 de l’editorial. La mostra es podrà veure del 19 d’octubre de 2017 al 14 de gener de 2018 a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona. S’inaugura el dijous 19 d’octubre, a les 19 h, a la sala d’exposicions, amb la presència de Jaume Collboni, segon tinent d’alcaldia, director de l’Àrea d’Empresa, Cultura i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Josep M. Muñoz i Núria Iceta, editors de L’Avenç, i Joaquim Noguero, comissari de l’exposició.

ACTIVITATS

Dijous 16 de novembre, a les 19 h, a l’auditori, taula rodona titulada «L’Avenç, amb els ulls dels seus directors», amb la participació de Fèlix Fanés, Joan Fuster Sobrepere, Daniel Fernández, José Luis Martín Ramos, Ferran Mascarell i Josep M. Muñoz.  Modera: J. N.

Dimecres 13 de desembre, a les 19 h, a l’auditori, taula rodona titulada «Els Llibres de L’Avenç. Literatura i memòria», amb la participació de Xavier Folch (editor), Anna Ballbona (periodista i escriptora) i Núria Iceta. Modera: J. N. L’acte s’iniciarà amb la presentació del llibre-catàleg de l’exposició: L’Avenç 40 + 10. Història, cultura i memòria.

Llegit 227 vegades Darrera modificació el Dimarts, 07 novembre 2017 11:12