header

Notícies

Dimecres, 08 novembre 2017 11:43

Lectures en ruta: es busquen joves amb inquietuds lectores

Lectures en ruta és una proposta que convida els participants a recórrer Catalunya descobrint algun dels paratges més literaris amb tallers i activitats a càrrec d’escriptors, editors i alguns dels protagonistes de la literatura més actual. Es tracta d’estades d’un dia o d’un cap de setmana a diferents punts del territori vinculats amb la literatura (Residència Faber d’Olot, Biblioteca Carles Rahola de Girona, Llibreria La Calders o Bar Horiginal a Barcelona, entre molts d’altres). La proposta inclou trobades amb professionals del món del llibre (Martí Sales, Albert Forns, Eugènia Broggi, Alícia Kopf, Isabel Sucunza, Jordi Artigal, Jordi Nopca, Francesc Serés, Núria Martínez Vernis i un llarg etcètera). L’objectiu és trobar espai i temps per a la lectura i conèixer altres joves que comparteixen la inquietud pels llibres i pel fet de llegir. El termini per inscriure’s a la convocatòria acaba el 18 de novembre de 2017 i l’inici de les activitats és el 25 de novembre de 2017. Per inscriure’s cal omplir el formulari online des de la web: www.tramoiacultura.cat. Cal tenir entre 18 i 24 anys.

Les activitats programades són:

  • 25 i 26 de novembre 2017. L’escriptura i l’edició literària. Sortida de cap de setmana a Olot (visita i activitat a Faber, residència d’escriptors, taller d’escriptura i seminari sobre edició literària.)
  • 16 de desembre 2017. La Girona literària. Escriptura, crítica i passejada per racons emblemàtics. Sortida de dia sencer a Girona.
  • 13 de gener 2018. La Barcelona literària i seminari de traducció. Espectacle i final de festa. Sortida i activitats vàries a Barcelona.

 

Llegit 256 vegades

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar