header

Notícies

Divendres, 24 novembre 2017 15:27

VII Fòrum del Patrimoni Literari: Els papers dels escriptors

La Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent, de la Universitat de Girona, ha organitzat, amb la col·laboració de la Biblioteca de Catalunya,  la setena edició del Fòrum del Patrimoni Literari, que enguany porta per títol Els papers dels escriptors. La jornada se celebrarà el dijous 30 de novembre, a partir de les 9:30h, a la Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya (Carrer de l’Hospital, 56 – Barcelona).

El Fòrum és una iniciativa creada per a compartir experiències, metodologies, resultats i temàtiques comunes entre centres, institucions i estudiosos dedicats a la gestió del patrimoni literari. Enguany reflexionarem junts sobre els papers dels escriptors. El programa, que podeu trobar com a fitxer adjunt, inclou tres taules rodones en les que bibliotecaris, arxivers, familiars i escriptors ens explicaran el destí i els processos de gestió dels papers literaris. 

Al Fòrum de l’any 2014, es va reflexionar sobre la lectura sota aquest epígraf: “Llegir i després, si de cas, escriure”. Va dedicar el Fòrum de 2015 a “Traduir, la millor manera de llegir”. I l’any 2016 el van dedicar a “L’art d’escriure”. Enguany toca reflexionar sobre els papers dels escriptors.

Llegit 551 vegades Darrera modificació el Dilluns, 27 novembre 2017 07:58

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar