header

Notícies

Dijous, 28 desembre 2017 13:07

Estrena de l’espectacle "Versos contra la violència"

Adaptació teatral del llibre 'Versos contra la violència', a càrrec de Valer Gisbert. Un espectacle que combina poesia, música, dansa i teatre amb el desig de pau com a denominador comú. Organitzat per Col·lectiu Di-llums d’Arts al forn, Associació Mar de fora, Onada Edicions i l’Ajuntament de Tortosa.

El col·lectiu diLLUMs d’Arts al Forn i l’associació cultural Mar de Fora, van organitzar dos recitals de versos a Sant Carles de la Ràpita i Roquetes com a resposta a la violència de l’1 d’octubre. Davant l’èxit assolit, es va decidir anar més enllà i fer un llibre Versos contra la violència, editat per Onada Edicions, on hi col·laboren fins a 70 persones. “Molts escriptors tenien la necessitat d’escriure per expressar allò que sentien, altres van llegir poemes que ja tenien o bé d’altres autors, com Gerard Vergés, Zoraida Burgos o Pérez Bonfill. I després de l’èxit dels recitals, vam pensar a recopilar-ho tot en un llibre”, explica l’escriptor Jesús Tibau en una entrevista. El llibre recull poemes d’una setantena d’autors, una mica més dels que van participar en el recital i no només escriptors, sinó que també hi participen il·lustradors, diu Tibau. Hi ha autors amb obra publicada i altres que publiquen el seu primer poema, autors de tot l’Estat però la majoria són ebrencs. Tots els poemes fan referència a la pau i la convivència, molts van ser escrits el mateix 1-O i es titulen així.

La iniciativa també va donar lloc en paral·lel, a un espectacle, dirigit per Valer Gisbert que s’estrena aquest divendres 29 de desembre a les 21:30 a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa. És un espectacle de poesia, ball, música i il·lustració. 

Llegit 369 vegades Darrera modificació el Dijous, 28 desembre 2017 13:12

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar