header

Notícies

Divendres, 16 febrer 2018 11:29

Homenatge a Quima Jaume en el 25è aniversari de la seva mort Destacats

En ocasió del 25è aniversari de la mort de la poeta Quima Jaume el pròxim 28 de febrer se li farà un homenatge organitzat per la Institució de les Lletres Catalanes i la Biblioteca de Catalunya. L’acte comptarà amb la intervenció d’Eugènia Serra, directora de la Biblioteca de Catalunya i Rosa Ardid, marmessora de Quima Jaume i estudiosa de la seva obra que presentaran l’acte.

Hi haurà un col·loqui sobre l’obra i la trajectòria literària i vital de Quima Jaume en què intervindran Rosa Ardid, Neus Aguado, poeta, assagista i periodista cultural, Lluïsa Julià, escriptora i assagista de la literatura escrita per dones i Caterina Riba, doctora en Literatura. Investigadora en poesia contemporània d’autoria femenina.

L’homenatge acabarà amb un recital poètic, a càrrec de poetes guanyadors del Premi “Cadaqués a Quima Jaume” amb Lluís Calvo, Antoni Clapés, Agustí Pons. La cloenda, a càrrec de Maria Dolors Portús, secretària general del Departament de Cultura, tancarà l’acte.

Acte commemoratiu del vint-i-cinquè aniversari del mort de la poeta Quima Jaume (Cadaqués, 1934-1993) que tindrà lloc el 28 de febrer a la Biblioteca de Catalunya (Carrer Hospital, 56. Barcelona), a les 19 h.

Llegit 388 vegades Darrera modificació el Diumenge, 18 febrer 2018 16:22

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar