header

Notícies

Dimecres, 21 febrer 2018 15:02

Per Mor de l’Hac. Contra-homenatge LleiDadà a CARLES HAC MOR

 

Lleida retrà un homenatge a Carles Hac Mor amb unes jornades els dies 1 i 2 de març a l’Institut d’Estudis Ilerdencs. Les jornades començaran a l’Ajuntament de Lleida amb la lliçó inaugural a càrrec de Pepa Balasch de la Universitat de Girona. Abans però hi haurà, el dia 27, la Presentació de l’obra Escrit és crit, de Mònica de Dalmau, guanyadora del primer Premi Carles Hac Mor a plaquettes d'escriptures subversives que convoca i edita Editorial Fonoll. I el 28 Presentació dels llibres Tant per tant i de Obra completa punt dos, de Carles Hac Mor, publicades per Editorial Fonoll i Pagès Editors, respectivament. Ambdues presentacions es faran al Cafè del teatre.

 

El dia 1 s’inaugurarà l’exposició Els llibres de Carles Hac Mor i es debatrà al voltant De la poesia i de l’anti-poesia de Carles Hac Mor. A la tarda hi haurà una Taula de debat amb Jordi Marrugat, Margalida Pons, Josep M. Sala-Valldaura i Manel Guerrero, moderada per Xavier Garcia. El dia 2 el debat es concentrarà en Del no-Art al Fracassart. L’activisme i el pensament crític d’en Carles Hac Mor. Hi haurà una Taula de debat amb Pilar Parcerisas, Antoni Clapés, Vicenç Altaió i J. Minguet Batllori, moderada per Ester Xargay. El mateix dia 2 als Serveis Territorials de Cultura s’inaugurarà l’exposició FracassArt: de la no-mort de l'art de Carles Hac Mor, Vicenç Viaplana i Ester Xargay. En col·laboració amb el Museu de Granollers.

Més informació i el programa sencer de l'homenatge en aquest enllaç: http://app.paeria.cat/agenda/wp-content/uploads/2018/01/desplegable-hac-mor.pdf

Llegit 338 vegades Darrera modificació el Dimecres, 21 febrer 2018 15:10

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar