header

Notícies

Dimarts, 24 abril 2018 13:06

Presentació del llibre ‘Lletres i Arts. Visions de Ramon Casas’

Divendres 27 d'abril a les vuit del vespre es presenta al Museu Maricel de Sitges el llibre Lletres i Arts. Visions de Ramon Casas. La publicació, editada per la Institució de les Lletres Catalanes i els Museus de Sitges, és el recull de les 6 xerrades del cicle, realitzat durant el 2016 i 2017 amb motiu de l'Any Ramon Casas.

La selecció de les obres recull diferents etapes i tipologies pictòriques de Ramon Casas, des d’algun dels seus quadres més emblemàtics, com La càrrega, obres d’inici de la seva carrera, com és el cas d'Interior d’un taller després d’una festa, o peces menys conegudes que habitualment no estan exposades com l’Esbós amb dibuix de fantasia. Els autors que han participat en el llibre són Marta Pessarodona, Susanna Rafart, Antoni Clapés, Francesc Serés, Mariàngela Vilallonga i Narcís Comadira.

La presentació serà a càrrec de Vinyet Panyella, comissària de l'Any Casas i directora dels Museus de Sitges i comptarà amb la intervenció d'alguns dels autors participants en el cicle.

L'acte clou les activitats de Sant Jordi als Museus de Sitges.

 

27 d'abril 20h
Museu de Maricel
Sala Gòtica
Calle Fonollar, s/n, Sitges

 

Llegit 134 vegades

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar