header

Notícies

Dijous, 28 juny 2018 15:01

La consellera Borràs assisteix a l’espectacle “Al cor de Montserrat Abelló”, nit de poesia i música a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí Destacats

La consellera de Cultura, Laura Borràs, assistirà a l’espectacle “Al cor de Montserrat Abelló”, nit de poesia i música a Torroella de Montgrí organitzat per la Institució de les Lletres Catalanes i els hereus d’Abelló. La consellera estarà acompanyada del director de la ILC, Joan-Elies Adell;  l’alcalde de Torroella de Montgrí,  Josep Maria Rufí; el regidor de l’Espai Ter, Josep Martinoy, i els fills de Montserrat Abelló.

El primer cap de setmana de juliol, l’Espai Ter de Torroella de Montgrí acollirà una nit de poesia i música dedicada a la poeta Montserrat Abelló. “Al cor de Montserrat Abelló” s’ha concebut com una vetllada per endinsar-nos en l’univers poètic de l’escriptora des de diferents disciplines artístiques com la cançó, el ball, la música i la lectura de poemes, de la mà de cantants i artistes que han admirat i begut de la seva creació literària. A través de les mans i a través del llegat de la seva escriptura, Montserrat Abelló va traçar personalment ponts de diàleg amb les participants d'aquest concert-recital.

Organitzat per la Institució de les Lletres Catalanes, amb el suport de l’Ajuntament de Torroella i l’Espai Ter, l'espectacle ha estat concebut com un dels actes centrals de la commemoració de l'Any Montserrat Abelló, reconeixement del Govern de la Generalitat de Catalunya, amb la voluntat de reunir per primer cop tots els artistes que han musicat la poesia d’Abelló i oferir al públic un espectacle global. Es dóna la circumstància que l’actual consellera de Cultura és també la comissària de l’Any Abelló. A l’acte està previst que hi assisteixin els fills de la poeta, Miquel i Mireia Bofill, que n’han estat els principals impulsors. L’acte també ha comptat amb la  col·laboració d’Òmnium, la Biblioteca Municipal Pere Blasi, Casa Pastors, Consorci per a la Normalització Lingüística, Museu de la Mediterrània, Llibreria El Cucut, Llibreria Elias, Llibreria i Papereria Elias i Xibeques del Cau.

La nit comptarà amb les actuacions de Celeste Alías i David Mengual, Sílvia Bel, Esbart Sant Martí, Mariona Font i Vladimir Kunca, Meritxell Gené, Montserrat Massaguer i Montse Solà, Mariona Sagarra i Raül Costafreda, Anna Subirana, Mirna Vilasís i Xavi Múrcia. L’acte estarà presentat per la poeta Laia Noguera. L’espectacle està produït per l’empresa Lo fardatxo.

RECORDATORI

“Al cor de Montserrat Abelló”

7 de juliol

21:00

Espai Ter, de Torroella de Montgrí

Preu: 5€

Llegit 155 vegades Darrera modificació el Divendres, 29 juny 2018 09:26

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar