header

Notícies

Dimecres, 29 octubre 2014 00:00

IV NOVEMBRE LITERARI

Amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes, l'Ajuntament de Sant Just Desvern, conjuntament amb l'Ateneu de Sant Just i la Biblioteca Joan Margarit, proposa el IV Novembre Literari, un seguit d'activitats literàries que comença el 4 de novembre amb l'objectiu de donar suport a la literatura en una sèrie d'actes públics oberts a tota la ciutadania.

L'edició d'enguany s'obrirà dimarts 4 de novembre a les 19.30h amb la presentació del llibre La pell de l'altre, de Maria Barbal a la Sala del Cinquantenari de l'Ateneu de Sant Just. Durant l'acte es farà l'entrega dels premis del 1r concurs de microrelats organitzat per l'Ateneu - Escola d'Escriptura de l'Ateneu.

Joan Margarit, a través del programa de la ILC "De capçalera", també presentarà el seu darrer llibre, Poemes de Joan Vinyoli, amb la companyia del crític literari D. Samuel Abrams. Serà dimecres 12 de novembre a les 19.30h a la Biblioteca Joan Margarit de Sant Just.

Coincidint amb l'Any Vinyoli, es farà un homenatge al poeta Joan Vinyoli amb un recital poètic dissabte 15 de novembre, a càrrec del grup de teatre amateur Justeatre.

També es presentarà el segon volum de Lletres Justes, un recull de contes i relats creats per Palmira Badell, Josep M. Carbonell, Carme Navarra, Xavier Pueyo, Montserrat Sala, Mªjosé Tost, Maria Ribeles Ramis i MªAntonia Costa Naudó, alumnes de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu i que lidera la professora Silvana Vogt.

Els poetes Carles Morell i Antoni Clapés; la traductora Dolors Udina i l'editora Maria Bohigas; la periodista i escriptora Patrícia Gabancho; l'historiador i escriptor Jordi Mata i Paco Camarasa són alguns dels noms que visitaran Sant Just per participar en aquest cicle literari.

ACTES LITERARIS PREVISTOS

Novembre Literari SJD 2014 Diptic Página 2

 

Llegit 2055 vegades Darrera modificació el Divendres, 21 novembre 2014 13:37

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar