header

Notícies

Dijous, 26 març 2015 00:00

Festival "Espais de poesia" d'Alella

Del 9 al 19 d'abril, Alella es converteix en territori poètic amb la setena edició d'Espais de Poesia i s'omple de poemes.

La iniciativa va néixer al 2008 amb la voluntat de promoure i difondre la creació literària i convidar tothom a gaudir de la lectura poètica i de la poesia musicada. Una oportunitat per viure la paraula des de la quotidianitat. Un moment per compartir amb poetes i poetesses de la nostra cultura els espais del nostre poble.

El programa inclou actes programats per difondre la veu dels poetes i la creació literària des d'una visió multidisciplinar: recitals, espectacles, presentació de llibres, itineraris poètics, audicions musicals, una exposició de poesia visual i una proposta de poesia 2.0, entre d'altres propostes culturals. Activitats per a tots els públics amb la poesia com a denominador comú.

L'organització convida a compartir a través de la xarxa poemes i fotografies a Instagram, twitter i facebook amb l'etiqueta #epoesialella15. Les fotografies amb poemes que es comparteixin formaran part d'un audiovisual.

Tota la informació d'aquesta i de les edicions anteriors es pot trobar a http://www.alella.cat/espaisdepoesia

Llegit 1348 vegades

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar