header

Notícies

Dimarts, 09 juny 2015 09:35

Presentació de la nova etapa de la revista FARISTOL

Dijous 11 de juny, a les 18 hores, a la sala d'actes de l'Arts Santa Mònica, es farà la presentació de la nova etapa de la revista FARISTOL ara que la revista editada pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil compleix 30 anys.

L'acte de presentació el clourà la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, amb la conferència “Els reptes de la literatura digital infantil i juvenil”.

FARISTOL és l'única revista especialitzada en Literatura Infantil i Juvenil en català i la degana d'aquest àmbit de l'Estat espanyol. El seu equip de crítica l'integren 25 professionals del sector bibliotecari, il·lustració, docència, periodisme, etc.. un equip que fa una formació continuada, des de fa més de 10 anys.

Algunes de les novetats que es presentaran, per exemple, és la desaparició de la gran majoria de crítiques que es publicaven en format paper. A partir d'ara les crítiques de les novetats es publicaran setmanalment a l'espai web i les xarxes socials.

Així el nou FARISTOL es converteix en un espai de reflexió i aprofundiment de temes diversos que envolten la nostra literatura. A partir d'ara, i dues vegades l'any, la revista vol ser un document de referència que permeti tractar la Literatura Infantil i Juvenil des de prismes molt diferents, sempre tenint cura d'acollir opinions diverses que ajudin a l'enriquiment de tota la cadena que conforma el món de la literatura, des dels creadors fins als lectors.

Llegit 1569 vegades Darrera modificació el Dimecres, 10 juny 2015 08:48

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar