Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 18 juny 2015 00:00

Desena edició del Festival Poesia I + a Caldes d’Estrac

Enguany el festival Poesia i + arriba a la seva desena edició, que tindrà lloc del 3 a l’11 de juliol a Caldes d’Estrac. El certamen, organitzat per la Fundació Palau, ha presentat des del 2006 un ampli ventall de propostes que, des de la poesia, s’acosten a altres disciplines artístiques.

En aquest sentit, els noms dels participants programats en aquesta edició pertanyen a diversos àmbits artístics, que tenen en comú la poesia i l’esperit d’investigació que sempre va caracteritzar el poeta Josep Palau i Fabre, impulsor del Festival: Maria del Mar Bonet, Ferran Palau, David Carabén, Joan Miquel Oliver, Marc Romera, el grup Pentina’t Lula, liderat per Anna Pantinat, Gerard Quintana, Xarim Aresté i Paul Fuster, Maria Rodés, Jaume C. Pons Alorda i Dídac Rocher, Àlvar Roda, Perejaume, el grup Els Nens Eutròfics, liderat per Josep Pedrals, Usted es un Colectivo, Sergi Grau o Anna Gual, entre d’altres.

Els actes se celebraran principalment al pati de la Fundació i el parc de Can Muntanyà, que ofereix un marc incomparable amb vistes al municipi i el Mediterrani. A més, una de les novetats d’aquesta edició és l’ampliació a altres espais de la zona, que consolida l’aliança del Festival amb els ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt.

Cliqueu aquí per a consultar més informació sobre el festival.

Llegit 1474 vegades Darrera modificació el Dijous, 16 juliol 2015 10:16
SOCIAL: 

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar