header

Dijous, 18 maig 2017 11:07

L'exposició sobre Caterina Albert arriba a la biblioteca del Centre Penitenciari Puig d'Ardèvol de Figueres Destacats

Publicat per 

L'exposició sobre Caterina Albert de la ILC es troba actualment a la biblioteca del Centre Penitenciari Puig d'Ardèvol de Figueres, on els interns poden visitar-la fins al 21 de maig. Aquesta iniciativa s'emmarca dins el programa 'Lletres a les presons', programa de la Institució de les Lletres Catalanes i Serveis Penitenciaris del Departament de Justícia que té per objectiu el foment de la lectura i l’escriptura a les presons. 

Precisament dins el programa 'Lletres a les presons' es va fer el passat 26 d'abril una xerrada al CP CFA Carme Karr de Sant Joan de Vilatorrada per part de Núria Martí Constans, que va parlar sobre 'Set dies al llac'. Així mateix, Teresa Puig, de la companyia "La maleta portàtil", va anar al CFA Santiago Russinyol de la Roca del Vallès el 29 de març per representar l'espectacle de petit format "Amiga Mercè" basat en textos de Mercè Rodoreda.

Pel que fa a properes activitats, aquest 18 de juny, a les 17h, i també en el marc d'aquest programa, l'escriptora Lolita Bosch parlarà sobre 'Insòlit somni, insòlita veritat' al CFA Tramuntana de Figueres.

 

Llegit 232 vegades Darrera modificació el Divendres, 19 maig 2017 22:17

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar