header

Dimarts, 16 febrer 2016 08:40

Poètiques de navegació: possibles lectures de “88 Constellations for Wittgenstein” de David Clark i “Déprise” de Serge Bouchardon a càrrec de Nohelia Meza

Publicat per 

Dijous, 18 de febrer, Nohelia Meza, membre del  Grup de Recerca Hermeneia, ens parlarà de les possibles lectures de dues obres que podem trobar a l’exposició Paraules Pixelades: 88 Constellations for Wittgenstein” de David Clark, un text interactiu, no lineal, que explora la vida i la filosofia de Ludwig Wittgenstein a través d’una sèrie de vinyetes animades creades amb Flash, i Déprise”, de Serge Bouchardon, una creació digital en línia sobre les nocions de comprensió i control: sota quines circumstàncies sentim que tenim control sobre la nostra vida o no el tenim? L’obra ens confronta amb sis escenes que compten amb un personatge que està perdent el control.

La sessió tindrà lloc a la Sala d'Actes de l'Arts Santa Mònica a les 19 hores. L'entrada és lliure i l'aforament limitat.

Aquesta és la tercera de les activitats complementàries de l'exposició "Paraules Pixelades" que romandrà a l'Arts Santa Mònica fins el 10 d'abril. Les properes activitats previstes són la conferència “Del papel a la pantalla: entre la estética y la retórica en la literatura digital” a càrrec de Giovanna Di Rosario, directora adjunta del Grup de Recerca Hermeneia, el 25 de febrer i la trobada amb els autors de “Toxicity. A Climate-change Narrative” Scott Rettberg, artista i professor de la University of Bergen i Roderick Coover, artista i professor de la Temple University, el 3 de març. Totes dues activitats tindran lloc a la Sala d'Actes de l'Arts Santa Mònica a les 19 hores. L'entrada és lliure i l'aforament limitat.

Tast de 88 Constellations for Wittgenstein” de David Clark, a youtube

Tast de Déprise”, de Serge Bouchardon, a youtube

 

 

Llegit 768 vegades Darrera modificació el Dimecres, 17 febrer 2016 13:48

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar