header

Dimarts, 05 abril 2016 11:23

Ramon Dachs clou les activitats relacionades amb l'exposició "Paraules pixelades". Última setmana per visitar l'exposició

Publicat per 

Dijous, 7 d’abril, la Sala d’Actes d’Arts Santa Mònica acull la trobada amb Ramon Dachs, autor d'“Intermínims de navegació poètica” i “Intertarot de Marsella”. Aquesta és la darrera activitat complementària relacionada amb l’exposició "Paraules pixelades" que es pot visitar a l’Arts Santa Mònica fins el 10 d’abril. L’acte començarà a les 19 hores. L’entrada és lliure i gratuïta i l’aforament limitat.

“Intermínims de navegació poètica” és el primer poemari hipertextual que va aparèixer a la xarxa espanyola i juntament amb “Intertarot de Marsella”, poema combinatori interactiu, són obres nascudes analògiques que representen la voluntat de fer sortir les paraules, els poemes, del llibre, i de portar-les a un altre espai. 

Ramon Dachs (Barcelona, 1959), és poeta, escriptor i bibliotecari-documentalista. Ha col·laborat en una cinquantena de revistes i diaris; ha impartit conferències en 8 països i ha exposat individualment a Espanya, França, Mèxic Estats Units i Argentina. També ha treballat amb artistes plàstics internacionals, ha estat traduït a diverses llengües i ha traduït, al seu torn, de diverses llengües al català i a l'espanyol.

 

Intermínims de navegació poètica al web d'Hermeneia

Intertarot de Marsella al web d'Hermeneia

Llegit 757 vegades Darrera modificació el Dilluns, 18 abril 2016 15:02

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar