header

Dijous, 13 juliol 2017 13:18

Fadwa Souleimane, presentada per Cristina Rivas al Dilluns de poesia

Publicat per 

Fadwa Souleimane serà presentada per Cristina Rivas en una nova sessió de Dilluns de poesia. El pròxim 17 de juliol a les set de la tarda les podrem veure a l'Arts Santa Mònica. 

Fadwa Souleimane és una poeta, actriu i activista siriana nascuda a Alep l'any 1970, a la Síria de Hafez al-Assad, el pare de Bashar al-Assad. Viu a París des de l'abril de 2012 en qualitat de refugiada política des que Bachar al-Assad va condemnar-la a mort pel seu activisme. "La Fadwa sempre ha defensat la revolta pacífica per damunt de totes les coses, posició que li ha costat greus desavinences entre l’oposició. Quan la Fadwa va creuar a peu la frontera que separa Síria de Jordània, va mirar enrere i va plorar. Sent l’exili com una punyalada. A Síria, hi ha deixat un fill i una revolució inacabada." 

Cristina Rivas (Barcelona, 1974) és periodista a la secció d’internacional del diari ARA, a més de treballar amb productores de televisió com a guionista. Després d’una llarga etapa a programes com La nit al dia o 30 minuts de Televisió de Catalunya, va passar un temps a París, des d’on col·laborà amb diferents mitjans i acabà de formar-se en geopolítica de l’Orient Mitjà contemporani. Ha fet cobertures per diversos mitjans a Síria, Pakistan, Palestina, Iran i Egipte. És a Damasc on va establir per sempre més un lligam indissoluble amb la ciutat habitada més antiga del món.

Llegit 428 vegades Darrera modificació el Dimarts, 24 octubre 2017 10:13

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar