header

Dilluns, 05 maig 2014 06:00

Lletres al Santa Mònica. Un dia amb... Flàvia Company

Publicat per 

Dissabte 17 de maig l'escriptora Flàvia Company serà la protagonista del cicle "Un dia amb..." dins del programa "Lletres al Santa Mònica", organitzat per la Institució de les Lletres Catalanes i Santa Mònica. La trobada, d'11 a 14h a la sala d'actes del Santa Mònica, serà moderada per Isabel Olesti, que també s'encarrega de la seva coordinació.

El cicle de trobades permet als lectors conversar i conèixer de prop els mecanismes i interessos que impulsen els autors a l'escriptura, la seva manera d'entendre la literatura, els gustos literaris, els referents.

L'entrada és lliure però hi ha aforament limitat amb inscripció al telèfon 93 567 11 10.

Dinar opcional amb l'autora al Rita blue: 12.90€

Flàvia Company (Buenos Aires, 1963) és escriptora bilíngüe (castellà/català), traductora, gestora cultural i periodista. Llicenciada en Filologia Hispànica a la UAB, és professora de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu de Barcelona i imparteix classes en el Màster de Creació Literària de la Universitat Pompeu Fabra.

La seva primera novel·la és Querida Nélida, escrita als disset anys. La segueixen Fuga y Contrapuntos, Círculos en acíbar, Saurios en el asfalto, Luz de Hielo, Ni tú ni yo ni nadie, Dame Placer - finalista premi Rómulo Gallego -, Melalcor, La mitad sombría (DVD, 2006), L'illa de l'última veritat/La isla de la última verdad, Que ningú no et salvi la vida, i Segona pell.

Ha publicat també llibres de relats, entre els que cap destacar Viajes Subterráneos, Género de Punto, Con la soga al cuello, No em ratllis, Trastornos Literarios.

També té diversos títols en col·leccions de literatura infantil o juvenil. El passat febrer va publicar el llibre de relats Por mis muertos (Páginas de Espuma).

Llegit 4886 vegades Darrera modificació el Divendres, 18 juliol 2014 12:12

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar