header

Dimecres, 04 juny 2014 10:23

Un dia amb ... Josep Pedrals

Publicat per 

Dissabte 14 de juny el poeta i recitador Josep Pedrals serà el protagonista del cicle "Un dia amb..." dins del programa "Lletres al Santa Mònica", organitzat per la Institució de les Lletres Catalanes i l'Arts Santa Mònica. La trobada, d'11 a 14h a la sala d'actes del Santa Mònica, serà moderada per Isabel Olesti, que també s'encarrega de la seva coordinació.

El cicle de trobades permet als lectors conversar i conèixer de prop els mecanismes i interessos que impulsen els autors a l'escriptura, la seva manera d'entendre la literatura, els seus gustos i els seus referents.

L'entrada és lliure però hi ha aforament limitat amb inscripció al telèfon 93 567 11 10.

Dinar opcional amb l'autor convidat al Rita blue: 12.90€

Josep Pedrals va néixer a Barcelona l'any 1979. El juny de 2013 fou guardonat amb el premi Lletra d'Or al millor llibre publicat en català l'any anterior per El romanço d'Anna Tirant. Des de 1997 es dedica a dur la poesia als escenaris. De fet ha actuat per Europa, Àsia i Amèrica en tot tipus de festivals i cicles. També ha estat premiat en diversos concursos de recitació entre els quals destaca l'internacional d'Osaka (2009).

Pedrals ha desenvolupat espais de poesia en radio i televisió i ha col·laborat en espais d'art i cultura de diverses publicacions. També coordina des de 2002, amb Ferran Garcia, el cicle de recitals poètics del bar Horiginal de Barcelona des de l'associació Horinal (Obrador de Recitacions i Noves Actituds Literàries). Actualment imparteix cursos de recitació i escenificació poètica a l'Escola d'Escriptura i Humanitats de l'Ateneu Barcelonès i lidera el grup de pop irònic Els nens Eutròfics, escrivint les cançons, cantant i tocant el clarinet.

Fitxa de Josep Pedrals al Qui és Qui

Blog de Josep Pedrals

Llegit 5111 vegades Darrera modificació el Divendres, 18 juliol 2014 12:10

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar