header

Diumenge, 20 octubre 2013 20:11

Un cap de setmana molt literari

Publicat per 

A la Institució hem viscut un cap de setmana ben literari. Si divendres anàvem amb el Xavier Montoliu fins al Priorat, aquest matí, amb la Dolors Llorens i la Iolanda Pelegrí hem estat a Sant Cugat, inaugurant l'exposició sobre Joan Margarit de la Biblioteca i el 13è Festival de poesia a l'Auditori, un acte ple d'intensitat tant en la glossa de Sam Abrams com en el parlament del Joan Margarit. A continuació, l'espectacle de Carles Canut 'La veu d'un saxo en la boira' amb Joan Pera, Jordi Boixaderas i Ferran Frauca i el quartet de jazz del Taller de músics ha captivat el públic que omplia l'escenari.

La tarda l'hem dedicat a Estellés. Al teatre del CCCB hem fet les 'Lletres al Brossa', l'aportació de la ILC al BarriBrossa. De 18 a 21h hem homenatjat Estellés.

Finalment, el Premi Aurora Díaz-Plaja que s'atorgava al final del congrés de l'AELC ha recaigut -molt merescudament pel seu blog Mascaró de proa- en Josep M. Aloy. El que us dèiem: un cap de setmana ben literari i d'una extraordinària qualitat!

Llegit 2687 vegades Darrera modificació el Divendres, 18 juliol 2014 11:46

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar