header

Divendres, 28 març 2014 12:03

Una celebració especial: l’Any Espriu 2013

Publicat per 

Lletres, al camp! i l'Any Espriu 2013

L'any 2013 el FC Barcelona va demostrar el seu compromís amb la cultura catalana i "Lletres, al camp!" es va convertir en una de les moltes accions de difusió de l'obra de Salvador Espriu en el marc de la commemoració de l'Any Espriu.

El centenari del naixement de Salvador Espriu es va materialitzar amb la presència de familiars del poeta a la llotja de l'estadi, que van ser rebuts pel llavors president de l'entitat, Sandro Rosell, i pel conseller de Cultura, Ferran Mascarell. Els acompanyava el Comissari de l'Any Espriu 2013, Xavier Bru de Sala i la directora de la ILC, Laura Borràs.

Abans del partit es va poder veure pel videomarcador del Camp Nou un vídeo, dirigit per Lluís Danés, on l'actor Sergi Lòpez recitava els versos de l'inici d'"Assaig de càntic en el temple".

També abans, durant, i després del partit els marcadors de l'estadi van mostrar les frases dels escriptors que participaven a "Lletres, al camp!" i que van crear especialment per a l'ocasió, relacionades amb el món de la lectura i del futbol, i que es poden trobar als punts de llibre que el club va distribuir fins la setmana de Sant Jordi.

Frases d'Espriu al videomarcador de l'Estadi

El Museu del FC Barcelona va acollir des del mes maig fins al mes de desembre de 2013 una exposició dedicada a Espriu. Una mostra senzilla però efectiva per assolir l'objectiu de difondre la figura i l'obra d'Espriu arreu del món.

fcb4

Llegit 4376 vegades Darrera modificació el Divendres, 04 abril 2014 19:23

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar