header

Dimecres, 23 abril 2014 06:00

Vinyoliana. Una lectura de Joan Vinyoli per a celebrar la Diada de Sant Jordi

Publicat per 

Emmarcat en la celebració de l’Any Vinyoli, i durant la Diada de Sant Jordi, aquest 23 d'abril es farà #vinyoliana, una lectura subterrànea de versos i poemes de Joan Vinyoli.

L'acte es farà a les 18 hores, al vestíbul Bergara de l’estació de Pl. Catalunya dels Ferrocarrils de la Generalitat.

A l’acte hi participarà el conseller de Cultura, Ferran Mascarell; el president dels FCG, Enric Ticó; la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, i els escriptors Jordi Llavina, Eduard Màrquez i Maria Antònia Massanet. La lectura és oberta a qualsevol persona que tingui ganes de llegir en veu alta versos de Vinyoli.

A l'inici de l’acte es farà el lliurament de premis del II Concurs de nanorelats “Un tren d'històries”, convocat per FGC i l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, amb la col·laboració de la ILC. Aquests nanorelats tenen el viatge en tren com a tema central i s'han presentat a través dels comptes de Twitter i Facebook corporatius de FGC.

La col·laboració entre la ILC i FGC no acaba amb la Diada de Sant Jordi sinó que s'expandeix durant tota la setmana amb el "Tren literari". Amb aquesta acció els usuaris d'FGC podran gaudir d'un viatge en tren amb diferents autors que dinamitzen el trajecte amb lectures i converses. Marta Pessarrodona va ser la primera dimarts 22 d'abril:

Els propers autors són:

  • Genís Sinca: dijous 24 d'abril. Estació de Pl. Espanya, tren R5 de les 10.36h direcció Manresa Baixador. Estació de Manresa Baixador, tren R5 de les 12.19h direcció Pl. Espanya.
  • Anna Garcia Garay: divendres 25 d'abril. Estació de Terrassa Rambla, tren S1 de les 16.06h direcció Pl. Catalunya. Estació de Pl. Catalunya, tren S2 de les 17.00h direcció Sabadell Rambla.
  • Pep Elias: dissabte 26 d'abril. Estació d'Igualada, tren R6 de les 10.54h direcció Pl. Espanya. Estació de Pl. Espanya, tren R6 de les 18.09h direcció Igualada.

 

Llegit 4495 vegades Darrera modificació el Dimarts, 05 agost 2014 12:20

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar