header

Dimecres, 22 abril 2015 14:09

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, bategen el dimecres 22 d’abril, cinc trens dels FGC amb noms d’escriptors catalans

Publicat per 

L’acte forma part del programa d’activitats “Paraules entre vies”, que organitza FGC amb motiu de la Diada de Sant Jordi, i té lloc el dimecres 22 d'abril a les 17h, a l’estació d’FGC de Plaça Catalunya (via 3).

Els cinc noms escollits per batejar els trens han sortit d'un concurs organitzat per Ferrocarrils de la Generalitat a twitter, on es demanava l'opinió als usuaris.

Els escriptors i escriptores seleccionats són:

 

  • Màrius Torres
  • Josep Maria Espinàs
  • Montserrat Roig
  • Maria Aurelia Campmany
  • Mercè Rodoreda

 

En l'acte es llegiran fragments de l'obra dels cinc autors. Les lectures aniran a càrrec del conseller de Cultura, Ferran Mascarell, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, el president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó i Buxadós, Josep Maria Espinàs i de la directora de la ILC, Laura Borràs.

"Paraules entre vies" és un conjunt d'activitats que es desenvolupen durant la setmana de Sant Jordi dins del marc del programa de col·laboració entre la ILC i FGC "Lletres als Ferrocarrils".

 

Llegit 1203 vegades Darrera modificació el Dijous, 23 abril 2015 10:12

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar