header

Divendres, 06 novembre 2015 10:15

Lletres en Viu. Núria Pradas a Mataró

Publicat per 

La noia de la biblioteca a la Biblioteca Antoni Comas de Mataró

La Noia i jo estem bastant avesades a les Biblioteques; ens n’hem fet un bon fart, de recórrer-les enguany. Però mentiria si digués que la visita a l’Antoni Comas de Mataró ens va deixar indiferents. Perquè aquesta biblioteca és sorprenent. I força! Només us direm que està ubicada en un antic escorxador.

Què? No us l’esperàveu aquesta, oi?

Després de la càlida rebuda de la Cristina, la bibliotecària que du el club de lectura i que ens portà a fer un recorregut per les instal·lacions de l’Antoni Comas, vam prendre posicions. Els assistents a la sessió s’havien llegit el llibre. Això sempre ens provoca, tant a la Noia com a mi, un cert nerviosisme. Els haurà agradat?, em pregunta la meva protagonista amb la mirada; i jo la tranquil·litzo encara que la processó va per dins.

No teníem cap motiu de preocupació. Tot el que vam sentir de boca dels nostres lectors ens va deixar més que satisfetes, i amb la sensació càlida i agradable que anem sumant bons lectors.

En sortir de l’antic escorxador ja era fosca nit. Ara, en aquesta època, ja se sap. Teníem un bon tros fins a casa. Però encara ens entretinguérem fent una passejada pels carrers de Mataró, una ciutat que té racons molt bonics.

Espero tornar aviat; encara que a la biblioteca Antoni Comas hi vagi jo sola, sense la Noia. O amb algun altre personatge d’alguna altra novel·la. Qui sap?

Núria Pradas

28/10/2015

nuriapradas mataro foto2 2015

Llegit 670 vegades Darrera modificació el Divendres, 06 novembre 2015 10:39

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar

Articles dins la categoria: De capçalera