header

Dimecres, 10 maig 2017 18:14

Lletres en Viu. Eduard Márquez. Les Franqueses del Vallès. Destacats

Publicat per 

El 6 d’abril, l’escriptor Eduard Márquez va assistir a la sessió dels Espais de Lectura per a adults, activitat dins el programa marc Espais de Cultura Activa, per al comentari de la seva novel·la El silenci dels arbres, finalista al Premi Llibreter 2004.

A les 18h es va iniciar la trobada, amb una breu presentació sobre l’escriptor i la seva trajectòria de la mà de la dinamitzadora i amb un agraïment a la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes per part de la Direcció del Servei. 

L’autor, amb una actitud molt propera al lector, va descriure el procés de gestació de la seva obra El silenci dels arbres, aconseguint que els assistents s’endinsessin en el procés creatiu que va seguir per a dur a terme aquesta novel·la, i alhora va traslladar el testimoni colpidor d’uns personatges que van viure una ciutat en setge, peça clau per a la recopilació documental i pel desenvolupament de l’argument de l’obra.

Des del Servei de Biblioteca Municipal agraïm molt la proximitat, la bona disposició així com la professionalitat de l’escriptor Eduard Márquez, un autor que esperem torni a visitar-nos en un futur per gaudir de la seva presència als Espais de Lectura. Biblioteca Municipal

Cristina Sánchez
Directora del Servei de Biblioteca
Patronat Mpal. de Cultura
Educació, Infància i Joventut
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Llegit 92 vegades Darrera modificació el Dijous, 18 maig 2017 15:17

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar

Articles dins la categoria: De capçalera