header

Dimarts, 23 maig 2017 13:30

Lletres en Viu. Pep Puig. Biblioteca districte 2. Terrassa Destacats

Publicat per 

 

La visita de l'escriptor Pep Puig a la bct xarxa  forma part del cicle Terrassa Llegeix..., un espai de trobada  entre lectors i escriptors que ofereixen les biblioteques públiques de Terrassa amb l'objectiu d'acostar la lectura a la ciutadania.

El 16 de maig l'autor va  visitar la Biblioteca districte 2 per conversar amb els seus lectors i lectores, aprofitant que els clubs de lectura de la Biblioteca districte 2 i el de la Biblioteca Central de Terrassa han llegit La vida sense la Sara Amat, l'última novel·la de Pep Puig. La trobada va tenir lloc a les 18 h.

Pep Puig i Ponsa va néixer a Terrassa el 1969 i és llicenciat en Educació Física. La primera novel·la que va publicar, L'home que torna (Empúries, 2005), va guanyar el Premi Jove Talent Fnac i va gaudir d'una molt bona acollida per part de la crítica i dels lectors. Va publicar la seva segona novel·la, també a l'editorial Empúries, un parell d'anys més tard:Les llàgrimes de la senyoreta Marta.

L'any 2015 va publicar el recull de contes L'amor de la meva vida de moment l'Altra EditorialEn aquest recull hi ha una narració titulada ‘Clara Bou', que és la llavor de La vida sense la Sara Amat (Proa, 2016), el seu últim llibre publicat fins aquest moment,  i pel qual va rebre el Premi Sant Jordi de Novel·la 2016.

 @terrassa.cat

Programa de LLetres en Viu

Llegit 102 vegades Darrera modificació el Dilluns, 29 maig 2017 16:24

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar

Articles dins la categoria: De capçalera