header

Dimecres, 26 abril 2017 19:31

LLETRES EN VIU. MARIA CARME ROCA. GIRONELLA. Destacats

Publicat per 
 
El dimecres 26 abril a les 18 h vam dur a terme la Trobada dels tres Clubs de Lectura del Berguedà (Berga, Puig-reig i Gironella) a la Biblioteca de Gironella amb motiu de la visita de l’escriptora barcelonina MARIA CARME ROCA.  
 
Els més de 30 assistents havíem llegit la seva novel·la A PUNT D’ESTRENA i la xerrada va ser molt amena, pel fet que l’acció s’emmarca entre Manresa i Barcelona, i això va fer que hi hagués una proximitat geogràfica que va crear complicitat.
 
També va resultar atractiu que es parlés dels Magatzems Jorba, tan dels de Manresa com els del Portal de l’Àngel a Barcelona, llocs emblemàtics de compres durant bona part del segle XX pels assistents de més edat a la xerrada, que els recordaven perfectament. Les explicacions de la Maria Carme Roca tan pel que fa al llibre en qüestió, com a la resta de la seva obra, va ser de gran interès i seguida amb atenció per l’audiència amb una bona sessió de preguntes de tota mena amb respostes molt ben raonades per part de l’escriptora. En definitiva, vam gaudir d’una gran tarda literària amb una gran autora i bona assistència de lectors.
 
Moltes gràcies, al Programa de LLetres en Viu, per fer-ho possible. L’any que ve, si tot va bé, hi tornarem!!!!
 
Joan Alsina
Coordinador Club de Lectura de Gironella
Llegit 81 vegades Darrera modificació el Dimarts, 23 maig 2017 21:38

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar

Articles dins la categoria: De capçalera