header

Dilluns, 12 juny 2017 11:45

LLETRES EN VIU. MANUEL BAIXAULI: BIBLIOTECA DE CALDES DE MONTBUI. Destacats

Publicat per 

 Baixauli Caldes

Manuel Baixauli va visitar la Biblioteca de Caldes de Montbui per parlar amb els lectors sobre "L'home manuscrit", llibre que va suposar un punt d'inflexió en la seva trajectòria, a partir del qual el "pintor que escriu" que ell era va esdevenir "l'escriptor que pinta" que és avui.

En aquesta trobada distesa l’autor va declarar que tota la seva escriptura és autobiogràfica, ja sigui de forma explícita o velada.
En L'home manuscrit reflecteix i recull els paisatges, personatges familiars, temes recurrents i l'atreviment formal que retrobem a la resta de la seva producció. La seva és una obra coherent i sincera que ens deixa veure l'escriptor perquè, a través d'ell, ens veiem a nosaltres mateixos. 
També, va descriure el seu procés de creació, que parteix d'un primer esborrany complet i molt lliure. Només després d'haver-lo escrit, comprèn l'autor quin llibre és aquell en què treballa.
Finalment, vam poder gaudir de la lectura en veu del seu autor de "Dibuix del natural" i "On", dos dels relats continguts en la novel·la La cinquena planta.

Biblioteca de Caldes de Montbui

 
Llegit 128 vegades Darrera modificació el Diumenge, 18 juny 2017 18:13

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar

Articles dins la categoria: De capçalera