header

Dijous, 11 desembre 2014 00:00

Lletres en Viu 2015

Publicat per 

Obrim el període de sol·licituds del programa Lletres en Viu.

Aquest programa promou la coneixença i la difusió de la literatura catalana a través de la presència dels propis autors en les trobades de clubs de lectura i altres activitats semblants.

Les biblioteques i els centres culturals poden demanar la presència dels escriptors de literatura catalana inclosos en la seva programació de lectures i activitats.

Les sessions de Lletres en Viu hauran de ser obertes al públic en general i en tot el material de difusió hi haurà de constar el suport de la Institució de les Lletres Catalanes.

Lletres en Viu vol fer pública la presència de la literatura catalana durant tot l’any i és per això que la setmana de Sant Jordi, Dia del Llibre, queda exclosa del programa, per la multiplicitat d’activitats literàries que ja protagonitzen aquelles dates.

Les sol·licituds es poden fer durant tot l’any mentre hi hagi pressupost disponible. El programa es tanca un cop exhaurit el pressupost.

Lletres en Viu arriba a tot l’àmbit lingüístic català amb la voluntat de donar a conèixer i relacionar els autors literaris amb el seu públic lector. 

Com fer una sol·licitud de Lletres en viu

Resum de les activitats del 2014

El programa Lletres en Viu ha fet possible al llarg de l’any 2014 un total de 151 intervencions protagonitzades per autors de literatura catalana en un total de 129 poblacions de l’àmbit lingüístic català. 

poblacions lletres

Ha arribat a 31 comarques catalanes, a la Catalunya Nord, Andorra, les Illes Balears i el País Valencià. Han comptat amb la participació de 58 autors diferents.

autors

 

Llegit 3873 vegades Darrera modificació el Dijous, 22 gener 2015 15:57

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar

Articles dins la categoria: De capçalera