header

Dimarts, 24 febrer 2015 10:02

LLetres en Viu. Roger Vilà a Avinyó

Publicat per 

Lletres i vi a Avinyó

En el marc del projecte Biblioteques amb DO, i amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes, la biblioteca d’Avinyó em va convidar el passat 19 de gener a parlar de la novel·la Marges i a compartir una tertúlia amb el club de lectura d’aquesta població del Bages.

Fora l’ambient era gèlid (pel camí vaig trobar aiguaneu), però dins la biblioteca es va crear un ambient molt agradable gràcies a la vintena de membres del club de lectura, dones la majoria (com sempre i a tot arreu), que van propiciar una tertúlia distesa sobre la literatura, el vi i el paisatge. Va contribuir a aquest caliu la copa de picapoll que ens va servir la Fina Sala, la directora de la biblioteca, i que va acompanyar molt bé la conversa.

Al llarg de pràcticament dues hores vam parlar de la novel·la Marges, dels marges de pedra seca, però també del paisatge del Bages i del Priorat, dels records d’infantesa i d’alguns grans llibres que ens han marcat a uns o altres. Tot plegat, un dilluns de 7 a 9 al vespre. No hi ha millor manera de començar la setmana.

Roger Vilà Padró

 

r vila avinyo2

Llegit 1343 vegades Darrera modificació el Dimarts, 24 febrer 2015 10:19

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar

Articles dins la categoria: De capçalera