header

Diumenge, 14 juny 2015 00:00

Lletres en Viu. Maria Barbal a Santa Susanna

Publicat per 

Lletres en Viu. Maria Barbal protagonitza la trobada del club de lectura de Santa Susanna

Aquesta és la seva crònica:

‘El dia 5 de juny, divendres, a les sis de la tarda feia molta calor i vam reunir-nos al local social de l'ajuntament de Santa Susanna, una antiga sala. Un audiovisual preparat per una persona del club va donar entrada a l'acte, que van presentar, conjuntament, la bibliotecària Núria Basart i l’Esther Sáez, una intel·ligent llicenciada en Història. Van fer-ho com a grans lectores.

‘Parlàvem del conjunt dels meus llibres i la Núria va dedicar-se, en especial, als llibres del Pallars i l’Esther, sobretot, a l'última novel·la, En la pell de l'altre. És molt interessant per un autor mantenir un diàleg sobre la seva obra conjunta. Hi hagué, també, interès per un llibre quasi exhaurit, Camins de quietud, potser perquè era present una trempolina que, com és natural, estima molt la terra pallaresa. També Pedra de tartera va tenir el seu espai. El professor de secundària Toni Hernàndez, amb qui feia poc vam coincidir a l'Institut de Pineda, hi va contribuir notablement.

‘Va ser un acte variat, amb un col·loqui on vam abordar aspectes diferents: l'estil, les traduccions, la lectura, l'ensenyament. I, sobretot, molt cordial.

‘A fora, després de dues hores, la calor no era tan intensa i ens vam acomiadar com si fóssim coneguts de tota la vida. I és que, encara que sembli impossible, fins i tot amb opinions diferents, la literatura uneix les persones i les fa més interessades en el millor sentit del mot.’

Maria Barbal

Llegit 1173 vegades Darrera modificació el Divendres, 19 juny 2015 10:49

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar

Articles dins la categoria: De capçalera