header

Dimarts, 13 maig 2014 10:38

DESÈ ANIVERSARI DEL CICLE "POESIA ALS PARCS. LLETRES I PAISATGES"

Publicat per 

Dilluns 19 de maig, amb motiu del 10è aniversari del cicle "Poesia als parcs. Lletres i paisatges", es farà un acte de celebració que comptarà amb la presència de Ferran Mascarell, conseller de Cultura de la Generalitat i Joan Puigdollers, diputat d'Espais Naturals i Medi Ambient de la Diputació de Barcelona.

L'acte serà a les 18.30h a la Sala d'actes de l'Edifici del Vagó. Recinte de l'Escola Industrial (Comte d'Urgell, 187. Barcleona) i estarà moderat per Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes, i Josep Melero, cap de la Unitat de Programació Pedagògica i Divulgativa de la Gerència de Serveis d'Espais Naturals de la DIBA.

Després dels parlaments inicials es farà una lectura de poemes de Joan Vinyoli a la capella modernista de la Residència Universitària Ramon Llull, al mateix recinte de l'Escola Industrial, a càrrec de Jordi Aligué, Annie Bats, Bikimel, Antonio Coronzu, Francesc Garriga, Àngels Gregori, Maria Antònia Massanet, Vinyet Panyella, Paulalba, Andreu Subirats amb Adrià Grandia (viola de roda) i Anna Rubio (dansa), moderats per Ester Xargay i Carles Hac Mor.

"Poesia als parcs. Lletres i paisatges" és un cicle de recitals poètics promogut per la Institució de les Lletres Catalanes i la Diputació de Bar­celona als parcs naturals del nostre país, que s'ha estès a Itàlia i França. Va néixer d'una idea inicial de Vallgras­sa - Centre Experimental de les Arts (Be­gues) i compta amb el suport de l'Obra Cultural de l'Alguer. Els primers anys el cicle va ser coordinat per Antoni Clapés i darrerament ho ha estat per Carles Hac Mor i Ester Xargay. Tots els recitals del cicle es graven en vídeo de manera que els poemes es poden veure i escoltar a Internet, a través del canal de Youtube de "Poesia als Parcs": https://www.youtube.com/user/poesiaalsparcs

Llegit 4731 vegades Darrera modificació el Divendres, 18 juliol 2014 12:28

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar