header

Dimecres, 14 maig 2014 20:00

La directora de la ILC, Laura Borràs, obre a l'Hospital Clínic el cicle “Lletres i Salut”

Publicat per 

És la primera de les conferències de l'acció conjunta entre la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) i l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) en el marc del Pla Interdepartamental de Salut Pública (PINSAP).

La directora de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), Laura Borràs, ha obert a la sala d'actes de l'Hospital Clínic el cicle de conferències "Lletres i Salut", impulsat i organitzat per la ILC i l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT). Laura Borràs ha reflexionat sobre els vincles entre la literatura, els conceptes de salut i malaltia i els processos vitals que comporten, en una intervenció per on han fet desfilar des de Cervantes a Frida Kahlo, passant per Joan Vinyoli o Alexandre Dumas, entre d'altres. També ha aprofitat per presentar el cicle, que inclou conferències de Pep Valsalobre, Margalida Pons, Manuel Baixaulí, Víctor Panicello i Rafael Argullol.

La subdirectora de l'ASPCAT, Carmen Cabezas, i el director de Qualitat i Seguretat Clínica de l'Hospital Clínic i president de la Xarxa Catalana d'Hospitals i Centres Promotors de la Salut, Manel Santiñà, han introduït la xerrada.

L'objectiu del cicle Lletres i Salut i del Pla Interdepartamental de Salut Pública (PINSAP) és posar de manifest que des de tots els àmbits de l'acció política i social es poden dur a terme iniciatives que millorin la qualitat de vida i la salut de les persones.

Llegit 5937 vegades Darrera modificació el Divendres, 18 juliol 2014 12:30

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar