header

Base de dades Premis Literaris

premi icona

4t Concurs de relats Manuel Vázquez Montalbán

PREMI

 • Modalitat: Narrativa
 • Convoca: Centre cívic Vallvidrera Vázquez Montalbán i Biblioteca Collserola - Josep Miracle
 • Lloc de presentació: Centre cívic Vallvidrera Vázquez Montalbán
 • Adreça: c. Reis catòlics, 16-34
 • Codi postal: 08017
 • Municipi on es fa el lliurament: Barcelona (Vallvidrera)
 • Comarca: Barcelona
 • Telèfon/s: 934 069 053

BASES

 • PRESENTACIÓ
  El centre cívic Vallvidrera Vázquez Montalbán i la Biblioteca Collserola - Josep Miracle, dins de la programació d'activitats del 12è aniversari de la mort de l'escriptor Manuel Vázquez Montalbán, proposa un concurs de relats amb la intenció de promoure la creació literària tant en llengua catalana com en castellana.
  La presentació al concurs suposa l'acceptació expressa de les bases.

  BASES
  La participació és gratuïta i oberta a tothom. Hi pot participar qualsevol persona major de 18 anys.

  TEMA
  La temàtica dels relats a concurs és: LA MÀGICA NEGRA NIT.

  PUBLICITAT
  Les bases del concurs estan publicades a bcn.cat/ccvazquezmontalban.com i a www.bcn.cat/bibcollserola i http://web.gencat.cat/ca/actualitat/detall/20150226_Premis-literaris-en-llengua-catalana

  CONDICIONS DE PRESENTACIÓ
  Els treballs han de ser inèdits, escrits en castellà o català i amb una extensió no superior a 1.000 paraules (unes 3 pàgines o 5.500 caracters amb espais). Cada participant pot presentar un únic relat.

  IDENTIFICACIÓ
  Dues modalitats d'entrega:
  Presencial a la recepció del centre cívic, c/Reis catòlics, 16-34.
  O per correu ordinari *
  Els participants han de presentar 2 còpies dins d'un sobre, impreses a una cara, acompanyades d'un altre sobre tancat on hi posi 4T CONCURS DE RELATS MVM, el TÍTOL DEL RELAT i un PSEUDÒNIM, a l'interior hi ha de constar el pseudònim, nom i cognoms, la data de naixement, n. DNI, telèfon, adreça postal i electrònica
  *Els organitzadors no admetran a concurs els escrits que no arribin dins el termini establert per causes alienes a l'equipament.

  PREMI
  1.-Premi guanyador:
  Destinat al millor relat presentat. El veredicte el realitzarà un jurat especialitzat.
  Premi guanyador: un curs d'escriptura de 30 h a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès vinculat al gènere negre valorat en 480 €.
  El concurs pot declarar-se desert si el jurat ho considera oportú o si no es pot realitzar la comunicació pertinent.

  El mateix 20 de novembre (dia de l'entrega del premi guanyador) es farà un sorteig entre tots els concursants assistents a l'acte de 2 tallers d'escriptura cortesia de diferents centres de Barcelona: un a Biblioteques de Barcelona i un altre a Centres Cívics de Barcelona.

  JURAT
  El jurat estarà format per un tècnic del Districte de Sarrià – Sant Gervasi, un tècnic de la Biblioteca Collserola – JM, un representant de l'Associació Mont d'Orsà de Veïns –Vallvidrera i un representant de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès i un representant vinculat al món de la novel·la negra .

  TERMINI
  El termini d'admissió dels relats conclourà dilluns 2 de novembre del 2015 a les 20 h.

  VEREDICTE I LLIURAMENT DE PREMIS
  El divendres 20 de novembre del 2015 a les 19 h tindrà lloc l'acte en memòria a Manuel Vázquez Montalbán, en aquest es farà públic el veredicte del jurat i es realitzarà l'entrega del premi del 3er Concurs de Relats MVM a la sala d'actes del centre cívic Vallvidrera - Vázquez Montalbán.

  POLÍTICA DE PRIVACITAT
  Lúdic 3, SCCL, empresa gestora del centre cívic, i la Biblioteca Collserola Josep Miracle, es comprometen a tractar les dades obtingudes en compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD), tal i com s'especifica en la seva política de privacitat. Tots els material que s'enviïn amb voluntat de participar en aquest concurs han de ser originals. Lúdic 3, SCCL i la Biblioteca Collserola – Josep Miracle no es faran responsables de qualsevol reclamació o requeriment en relació a la infracció dels drets de propietat intel·lectual o industrial.

  De conformitat amb la llei orgànica 15/ 1999 l'informem que les seves dades de caràcter personal quedaran incorporades a un fitxer informatitzat de contactes de Lúdic 3, que n'és el responsable. Aquest fitxer té com a finalitat gestionar la seva relació amb aquest centre i mantenir-lo informat dels serveis que oferim. Si és el cas, les dades personals es cediran a l'Ajuntament de Barcelona, perquè pugui continuar les relacions. El titular té dret a exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició dirigint-se a Lúdic 3 amb domicili al carrer Diputació, 185, entl. 5a 08011 de Barcelona.

  DRETS I AUTORIA

  a) Totes les persones participants, pel fet d'enviar el seu relat, autoritzen la reproducció, difusió i/o comunicació pública de la citada producció per part de la Biblioteca Collserola - Josep Miracle i Centre Cívic Vallvidrera Vázquez Montalbán.

  b) El dret esmentat no suposa cap prestació econòmica a l'autor.

  ACCEPTACIÓ DE LES BASES

  La participació en el Concurs de relats Manuel Vázquez Montalbán comportarà l'acceptació d'aquestes bases.

  L'organització es reserva el dret a canviar les presents bases en qualsevol moment i, en el seu cas, les noves bases seran publicades novament a www.ccvazquezmontalban.com i a www.bcn.cat/bibcollserola http://web.gencat.cat/ca/actualitat/detall/20150226_Premis-literaris-en-llengua-catalana entrant en vigor el dia de la seva publicació.

  En el supòsit del paràgraf anterior, si el participant no es retira del concurs de relats Manuel Vázquez Montalbán, s'entendrà que el mateix accepta les noves bases. En cas contrari, i si el participant no accepta les noves condicions, podrà retirar-se del Concurs de relats Manuel Vázquez Montalbán en qualsevol moment enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

  En cas que el participant no compleixi amb les condicions establertes en les presents bases, l'organització es reserva el dret a cancel·lar la seva participació al concurs.

  Col·laboradors: Escola d'Escriptura Ateneu Barcelonès.

ALTRES DADES

 • Termini: Dilluns, 02 novembre 2015
 • Lliurament: El divendres 20 de novembre del 2015 a les 19 h tindrà lloc l'acte en memòria a Manuel Vázquez Montalbán, en aquest es farà públic el veredicte del jurat i es realitzarà l'entrega del premi del 3er Concurs de Relats MVM a la sala d'actes del centre cívic
 • Dotació: un curs d’escriptura de 30 h a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès vinculat al gènere negre valorat en 480 €

Modificat per última vegada:

Dimarts, 29 setembre 2015

 

separator premis