header

Base de dades Premis Literaris

premi icona

Premi LletrA 2016 per a iniciatives digitals de literatura catalana

PREMI

 • Modalitat: Altres
 • Convoca: Fundació Prudenci Bertrana i Projecte LletrA de la Universitat Oberta de Catalunya
 • Lloc de presentació: http://lletra.uoc.edu/ca/formulari-premi-lletra
 • Municipi on es fa el lliurament: -
 • Comarca: -

BASES

 • El Premi LletrA és una iniciativa de la Fundació Prudenci Bertrana i el Projecte LletrA de la Universitat Oberta de Catalunya, per destacar la millor iniciativa digital realitzada amb lʼobjectiu de promoure el gust per la lectura en català i ampliar el coneixement dels autors i obres catalanes a la xarxa. 

  La iniciativa pot ser individual o fruit de la col·laboració entre diversos professionals del món de la cultura, lʼeducació i les tecnologies, de qualsevol país i en qualsevol llengua. Cal que sʼhagi portat a terme entre els anys 2015 i 2016 i pot haver-se desenvolupat en qualsevol format i suport digitals (o en un entorn mixt presencial/digital).

  Es valorarà especialment lʼaplicació sostenible i innovadora de les TIC a la promoció de la lectura en català i a lʼensenyament-aprenentatge de les obres i autors catalans, lʼoriginalitat de la idea, la creativitat en la seva concepció i disseny, lʼexperiència prèvia en lʼaplicació de les TIC a la cultura i lʼensenyament dels seus impulsors, a més del seu impacte a partir dels objectius proposats.

  La presentació de candidatures es fa a través del formulari de la pàgina del Premi LletrA. El termini final de presentació serà el 5 de setembre de 2016.

  Lʼentitat organitzadora es reserva el dret de modificar la composició del jurat en cas de malaltia, absència o qualsevol motiu dʼimpediment dʼalgun dels seus membres. Aquesta modificació només podrà fer-se fins a trenta dies abans de la proclamació del premi.

  La presentació al premi pressuposa lʼacceptació íntegra dʼaquestes bases i dels drets i de les obligacions que seʼn deriven.

  Lliurament

  La decisió del jurat es farà pública el dia 22 de setembre durant la festa de proclamació dels Premis Literaris de Girona.

  Jurat

  El jurat està format per Josep Anton Fernàndez (Institut Ramon Llull), Josep M. Fonalleras (UdG), Gemma Lluch (UV), Carles Sigalés (UOC) i Daniel Riera (UOC).

  Dotació

  La dotació del premi és de 2.000 (dos mil) euros.

ALTRES DADES

 • Termini: Dilluns, 05 setembre 2016

Modificat per última vegada:

Dijous, 30 juny 2016

 

separator premis