header

Exposicions

La Institució de les Lletres Catalanes promou les exposicions literàries com a instrument per a la difusió del fet literari i la lectura, dels escriptors i les seves obres. A més de les exposicions pròpies, la ILC participa i dóna suport a la realització d’exposicions de temàtica literària per part d’altres entitats, ja siguin de gran format o portàtils, presencials i virtuals.

Exposició itinerant “Josep Palau i Fabre. L’home és un animal que es busca”

El 21 d’abril es compleixen cents anys del naixement de Josep Palau i Fabre. La Generalitat ha nomenat el 2017 Any Palau i Fabre, i la celebració es durà a terme del 21 d’abril de 2017 fins 21 d’abril de 2018.

Dins del conjunt d’actes en homenatge a l’autor, la Institució de les Lletres Catalanes ha creat una mostra de petit format. La prioritat d’aquestes exposicions és crear una eina divulgativa i que permeti una itinerància àgil, amb un sistema de transport econòmic i sense costos de muntatge per a les seus que la demanen.

Exposició “Josep Palau i Fabre. L’home és un animal que es busca”

 expo Palau

L’exposició és un recorregut per la trajectòria vital de Josep Palau i Fabre (1917-2008) en l’any del seu centenari. Es tracta de presentar al públic d’avui, i sobretot als joves, un poeta romàntic, un escriptor rebel, que trenca amb la família i la societat per fer realitat les seves aspiracions i els seus ideals. Un escriptor que parla dels grans temes universals: passió i instint, raó i creació, amor i llibertat. 

ITINERÀNCIA

L'exposició compta amb diverses còpies que s'itineren des de la Institució de les Lletres Catalanes i Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

Com demanar l'exposició a la ILC:

Totes les entitats culturals que estiguin interessades en acollir l’exposició poden sol·licitar-la. Les condicions per acollir-la són:

  • Cada entitat podrà tenir-la durant tres setmanes.
  • L'exposició se cedeix gratuïtament.
  • L’espai on s’instal·li ha de ser obert i accessible al públic general.
  • L’entitat que rebi l’exposició s’ha de fer càrrec del transport de recollida i retorn a les oficines de la ILC. També es podrà pactar de recollir-la directament en l’anterior seu.
  • 6 plafons de 85 x 200 cm.
  • Cada plafó s’entrega enrotllat dins d’una caixa individual. Mides i pes de cada unitat: 12 x 12 x 92cm. 3,5 kg.
  • L’entitat ha de citar els organitzadors en tots els materials de difusió que realitzi. 
  • Es prioritzarà la cessió a les entitats que tinguin previst realitzar activitats vinculades a l'Any Palau i Fabre.

Per fer la petició cal enviar un correu electrònic a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . La ILC disposa de tres còpies per itinerar. Disponible per itinerar a partir del 20 de maig. A l'abril es respondran les peticions per tenir-la fins juliol. Al llarg del mes de maig respondrem la resta de peticions.

Llegit 890 vegades Darrera modificació el Divendres, 19 maig 2017 11:28

Per a més informació us podeu adreçar a:

Institució de les Lletres Catalanes
C. Mallorca, 272 1a planta
08037 Barcelona
Tel. 93 316 27 45
ilc.cultura@gencat.cat