Imprimir aquesta pàgina

Lletres a Santa Mònica

Imatge novaLogo Santa Monica

Presentació

La Institució de les Lletres Catalanes organitza i programa diferents activitats literàries obertes al públic i que compten amb la col·laboració de l'Arts Santa Mònica. Aquest, concebut com un centre de la creativitat, com un espai pluridisciplinari i punt de trobada de talent del país, per tal d'apostar per la difusió de la creativitat catalana, la innovació, el risc i la reflexió, és l'espai ideal per portar-hi la nostra literatura i els autors i autores del país. El Santa Mònica, amb una mirada oberta i transversal, esdevé així un espai de confluència de les diferents disciplines creatives: les arts visuals, les arts escèniques, la música, l'audiovisual, els nous formats digitals, la literatura, la ciència, el pensament, el disseny, l'arquitectura, la moda i la gastronomia.

Programes i activitats

El meu clàssic

El cicle "El meu clàssic" és un programa de la Institució de les Lletres Catalanes que vol fomentar la lectura fent servir de prescriptors als nostres escriptors actuals. D’aquesta manera noms de la literatura catalana fan de lectors i comparteixen el valor de la lectura d'un clàssic de referència.

En aquesta llista de reproducció trobareu els vídeos de les intervencions del cicle. La llista s'actualitza a mida que es realitzen els recitals.

Podeu accedir a l'històric del cicle

Dilluns de poesia

El cicle "Dilluns de poesia a Arts Santa Mònica" vol obrir un espai públic per donar a conèixer al llarg de l'any les veus més remarcables de la poesia catalana i internacional a Barcelona. En cada sessió es presentarà l'obra d'un poeta que llegirà personalment la seva obra en la seva llengua original i serà presentat per un crític, estudiós o traductor de referència. A partir d'aquestes sessions es crearà un arxiu audiovisual de poesia contemporània que inclourà tots els poetes convidats.

En aquesta llista de reproducció trobareu els vídeos de les intervencions de tots els "Dilluns de poesia 2017". La llista s'actualitza a mida que es realitzen els recitals.

 

Aquí hi ha les publicacions descarregables de totes les sessions de 2017.

 

 
 
 
 

 

 

 

Llegit 1601 vegades Darrera modificació el Dilluns, 23 octubre 2017 09:09