header

Lletres i paisatges: Poesia als parcs

Presentació

Un programa desenvolupat conjuntament entre la Diputació de Barcelona i la Institució de les Lletres Catalanes que consta de tot un seguit de recitals poètics realitzats en parcs de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. El 2014, quan el cicle "Poesia als parcs" arriba als 10 anys i -seguint la línia dels nous programes de la ILC- amplia el seu nom a "Lletres i paisatges: poesia als parcs". El cicle té com a objectiu fer visibles els autors catalans i la seva obra al mateix temps que es du a terme una dinamització aquests espais naturals.

Poesia als parcs. Lletres i paisatges a Youtube

Poesia als parcs. Lletres i paisatges a la mediateca de la ILC

Programa 2014

Informes dels organitzadors

El Montnegre-Corredor (setembre 2014)

Les Guilleries-Savassona (octubre 2014)

Programa 2016

Aquesta edició arriba curulla de lectures poètiques i interpretacions musicals... Un dels recitals retrà homenatge a Carles Hac Mor, qui durant anys va coordinar el cicle, un altre commemorarà l'Any Llull i també gaudirem d'un Sopar Estellesià.

Els actes es fan a quinze espais protegits, set dels quals formen part del programa Viu el parc, sis pertanyen a altres cicles poètics organitzats en diferents espais naturals de Catalunya, i els altres dos es faran a parcs naturals de Sardenya. L'assistència és gratuïta, tret d'aquells actes en els quals s'indica el preu.

 

 
Llegit 8208 vegades Darrera modificació el Dimarts, 15 novembre 2016 12:07

Notícies Lletres i paisatges