Imprimir aquesta pàgina

TOTES LES SESSIONS DE "EL MEU CLÀSSIC" 2017

Publicat per 

"El meu clàssic" és un programa de la Institució de les Lletres Catalanes en col·laboració amb l’Arts Santa Mònica que vol fomentar la lectura fent servir el paper de prescriptors de lectura dels nostres escriptors actuals. D’aquesta manera noms de la literatura catalana fan de lectors i comparteixen el valor de la lectura d'un clàssic de referència que ha estat d’especial importància. Les sessions tindran lloc a la sala d’actes de l'Arts Santa Mònica (La Rambla, 7. Barcelona) a les 19 h. Entrada lliure.

Aquest 2017 hi ha haurà cinc sessions: 

  • Dilluns, 27 de març: Oriol Ponsatí-Murlà, escriptor i comissari de l’Any Bertrana, impartirà la conferència “Prudenci Bertrana: l'urbanita bàrbar”, que s'emmarca dins dels actes commemoratius de l'Any Bertrana. Presentació a càrrec de la Dra. Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes.

 

  • Dijous, 27 d'abril: Eduard Márquezescriptor, impartirà la conferència “L'ètica estètica de Juan Ramón Jiménez”. Presentació a càrrec de la Dra. Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes.

 

  • Dilluns, 8 de maigM. Àngels Cabré, escriptora i directora de l'Observatori Cultural de Gènere, impartirà la conferència “Aurora Bertrana, entre la realitat i el desig”, que s'emmarca dins dels actes commemoratius de l'Any Bertrana. Presentació a càrrec de la Dra. Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes.

  • Dijous, 22 de juny: Oriol Pi de Cabanyes, escriptor, impartirà la conferència “Josep Palau i Fabre, home de lletres: de nàufrag a robinsó”, que s'emmarca dins dels actes commemoratius de l'Any Palau i Fabre. Presentació a càrrec de la Dra. Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes.

 

  • Dimecres, 27 de setembre: Maria Enrich, escriptora i professora de llengua i literatura catalanes, impartirà la conferència “I us deixaré la fruita”  per tal d'homenatjar la figura del poeta Josep Romeu i Figueras, dins dels actes commemoratius del centenari del seu naixement: http://cultura.gencat.cat/ca/anyjosepromeu/organitzacio/. Presentació a càrrec de la Dra. Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes. 

 Podeu trobar més informació en aquest enllaç: http://lletrescatalanes.cat/ca/programes/lletres-en-viu/el-meu-classic

Llegit 3800 vegades Darrera modificació el Dimarts, 27 juny 2017 12:31