header

Dilluns, 14 març 2016 00:00

Llegim Brossa al Què llegeixes, del 14 al 20 de març, i us convidem a la marató Brossiana del 21 de març

Publicat per 

Voleu llegir Joan Brossa en companyia d'altres lectors, fer les vostres aportacions, compartir-les amb tothom, amb el guiatge d'una especialista en l'obra del poeta?

Doncs ara teniu l'oportunitat d'apuntar-vos a la lectura compartida que el Què Llegeixes, en col·laboració amb la Fundació Joan Brossa, farà del recull de poemes El dia a dia (1988-1992) de la mà de Judith Barnés, humanista i gestiora cultural de la Fundació, coordinadora de les activitats, el projecte educatiu i la comunicació de l’entitat.

La lectura s'estructurarà en les següents sessions:

14 de març: sessió introductòria

16 de març: primera sessió

18 de març: segona sessió

20 de març: tercera sessió

23 de març: última sessió, que serà presencial, a les 19h a la seu de la Institució de les Lletres Catalanes, Carrer Mallorca, 272, 1a planta (apunteu-vos-hi amb  aquest formulari especificant "cloenda Brossa"). L'acte de cloenda anirà a càrrec de Glòria Bordons, considerada la màxima especialista en l'obra de Joan Brossa, de la Fundació del qual és patrona per expressa voluntat del poeta i directora executiva des del 2013.  

Ja ho sabeu, podeu anar-vos apuntant a la lectura amb aquest formulari

A més, dilluns 21 de març, amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, la directora de la ILC, Laura Borràs, participarà en l'acte d’homenatge a Joan Brossa al Bar L’Horiginal (c/ de Ferlandina, 29. 08001 Barcelona) en què també assistiran  diferents personalitats vinculades al món de la poesia, de la màgia, de l’art, del circ i del teatre com Hausson, Núria Candela, l’Associació Joan Ponç, Ester Xargay, Els Pirates Teatre, Carles Rebassa, Enric Casasses, Héctor Mellinas, Gustavo Vega, JM Calleja, Jordi Jané i el col·lectiu Free't, entre les 17 i les 22h.

Aquest mateix dia durem a terme una iniciativa des del Twitter de la Fundació amb la participació de Vull Escriure. La proposta que us fem és la de completar versos brossians que figuren al poemari El dia a dia. Així doncs, des de les 9 fins a les 21h, anirem publicant versos inacabats que hauran de completar-se amb les vostres paraules emprant les etiquetes #Eldiaadia i #Tweetrelat. Els millors versos seran impresos i enganxats en el mural que penjarem al Bar L’Horiginal amb motiu de la marató de poesia brossiana que hem preparat allí per homenatjar el poeta en el Dia Mundial de la Poesia.

Llegit 945 vegades Darrera modificació el Dimarts, 18 octubre 2016 14:06

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar