header

Dimarts, 31 maig 2016 15:47

Cloenda presencial de la Lectura Compartida "Les bostonianes", de Henry James, el 3 de juny

Publicat per 

El proper divendres 3 de juny, a les 19:00h, a la seu de la Institució de les Lletres Catalanes (c. Mallorca, 272, 1r pis) tindrà lloc la cloenda de la lectura compartida Les bostonianes, de Henry James.

Comptarem amb la presència de la moderadora de la lectura, Maria Nunes, i del traductor al català de la novel·la i Premi Ciutat de Barcelona per la traducció d'Els papers pòstums del club Pickwick, Miquel Casacuberta. Com sempre, acompanyarem la trobada amb algunes llepolies ("bostoniano-") literàries, gentilesa d'Ester F. Matalí.

Podeu consultar les sessions i els comentaris fets pels lectors aquí.

bostonianes

Què són les lectures compartides del Què Llegeixes?
 
El Què Llegeixes és una comunitat de llibres virtual, un fòrum interactiu i lloc de trobada de lectors per parlar de llibres, autors i escriptors.
 
Les lectures compartides són la lectura conjunta d’un mateix llibre per part d'un grup de lectors quellegistes que després el comentaran al portal Què Llegeixes?. 
 
Totes les lectures tenen un moderador que fa de guia per les pàgines del llibre i ajuda a conèixer millor l'obra. Proposa material complementari sobre l’autor, els personatges, el context... i dona pistes per trobar detalls amagats del llibre, significats, intertextualitats amb altres obres, etc.
 
Les lectures tenen sempre un calendari concret i acostumen a tenir una durada d'aproximadament 4 – 6 setmanes. S'estableixen unes dates orientatives per a cada sessió i es va avançant per ordre.
 
Encara que establim una data final, les lectures mai no es tanquen! Queden obertes per tots aquells lectors quellegistes que vulguin afegir-hi comentaris, consultar les introduccions o seguir-la per lliure més endavant! Un dels avantatges que té acabar una lectura, a banda de la satisfacció d'haver-ho fet, és que generalment hi ha una cloenda presencial, com serà el cas.
 
Si voleu assistir a la cloenda només heu d'emplenar aquest formulari i registrar-vos al Què Llegeixes si no ho heu fet ja!
 
 
Llegit 788 vegades Darrera modificació el Dimarts, 18 octubre 2016 14:02

Escriure un comentari


Codi de seguretat
Actualitzar